Noordstraat 31, Terneuzen
Tel: +31(0) 115-691058

Welkom bij Marlijn Mode

 

Wordt blij verrast in onze winkel met mooie damesmode van bekende en minder bekende merken. Voor frisse voorjaarsmode, een speciale gelegenheid of feest brengt Marlijn Mode comfortabele kleding van maat 36 t/m maat 50.


Ons enthousiaste team heeft passie voor mode en wil u graag helpen en adviseren met uw keuze. Tevens kan de kleding, indien nodig, veranderd worden door een ervaren coupeuse.

 

Marlijn mode is gevestigd aan de Noordstraat 31 in het centrum van Terneuzen.

Graag tot ziens in onze winkel!
Marleen van der Meer en medewerksters.

Merken: Mayerline

Het Belgische merk Mayerline is ontstaan in 1957 door de creatieve hand van Jeanne Vrydags. In eerste instantie werden er alleen jassen en mantels ontworpen en geproduceerd. De collecties sloegen zo goed aan, dat team van Jeanne uitgedaagd werd om ook andere kledingstukken te gaan ontwerpen. Vandaag de dag is het een exclusief merk in Nederland! Door het creatieve materiaalgebruik, de uitmuntende pasvorm en de onderhoudsvriendelijke materialen, is Mayerline een merk waar veel dames van genieten. Wij zijn er trots op dat wij de enige winkel in Zeeuws-Vlaanderen zijn, die dit mooie merk verkopen! Hieronder een greep uit de zomercollectie 2017.