Noordstraat 31, Terneuzen
Tel: +31(0) 115-691058

Welkom bij Marlijn Mode

 

Wordt blij verrast in onze winkel met mooie damesmode van bekende en minder bekende merken. Voor frisse voorjaarsmode, een speciale gelegenheid of feest brengt Marlijn Mode comfortabele kleding van maat 36 t/m maat 50.


Ons enthousiaste team heeft passie voor mode en wil u graag helpen en adviseren met uw keuze. Tevens kan de kleding, indien nodig, veranderd worden door een ervaren coupeuse.

 

Marlijn mode is gevestigd aan de Noordstraat 31 in het centrum van Terneuzen.

Graag tot ziens in onze winkel!
Marleen van der Meer en medewerksters.

Over ons

Onze winkel in de Noordstraat 31 heeft een rijke historie. Ooit was het een vestiging van de Amsterdamsche Bank. In 1966 kocht de familie Van der Meer het pand en begon er de eerste jonge damesmodezaak in Terneuzen o.d.n. Flashboetiek. Anno 1976 werd het Youthiek en in 1979 Steps. Vanaf 1985 werd het pand verhuurd tot augustus 2013.

 

Na even een outlet winkel gehad te hebben kwam Marleen op het idee om opnieuw een damesmodezaak te beginnen, die in februari 2014 opende: Marlijn mode (samenstelling van Marleen en Modelijn). Bij de verbouwing is de originele kluis van de bank intact gelaten en er is een modern tintje aan gegeven. We hebben 2 gezellige koffiecorners ingericht, waar u onder het genot van een kop koffie of thee kunt genieten van al het moois dat we ingekocht hebben.


Het zal u opvallen dat we bij de inrichting hebben gekozen voor de kleur wit met RVS, een moderne combinatie, waarmee we een eigentijds uitstraling hebben neergezet, zodat de collectie prachtig tot haar recht komt. Wij hopen dat u zicht thuis zult voelen in onze winkel en heten u dan ook van harte welkom!